Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66 Usi Elegance

Servicii

Firma S.C. CROBISA COM  SRL  comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de  usi interior, usi metalice de apartament si casa, usi glisante, 4-6 culori, sute de modele, marimi diferite  . 

Societatea detine puncte de desfacere si showroom in mai multe  orase din tara ,  fiind in continua dezvoltare , drept pentru care va rugam sa solicitati informatii cu privire la punctul de desfacere din locatia dumneavoastra la numarul de telefon 0765.262.778.

 
Majoritatea  produselor sunt achizitionate din import . Societatea noastra se adreseaza  pietei nationale, pentru promovarea produselor noastre la un raport de calitate/pret avantajos , prin vanzare online cu livrare direct la domiciliul clientului. 
 
De asemenea  societatea noastra  va mai ofera si alte servicii la cerere, in limita posibilitatii , pentru care va rugam sa contactati departamentul servicii la telefon 0765.262.778 . 
 
Va multumim ca ne sunteti alaturi ! 
Echipa S.C. CROBISA COM  SRL

Documente utile:

Certificat de Garantie oferit de CROBISA COM SRL