Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66 Usi Elegance

Utilizare usi interior, exterior

Instructiuni de utilizare si intretinere usi de interior si exterior
 

Intretinerea usilor MDF si metalice
Usile si tocurile aferente, se sterg cu o carpa curata, moale si cu solutii de curatat tip speciale pentru usi MDF sau metal . Este interzisa curatarea usilor si tocurilor cu apa din abundenta sau alte solutii care le pot deteriora (inclusiv lacuri pe baza de apa).Este interzisa utilizarea usilor in conditii de umiditate  ,
USILE  ca orice element din constructii, sunt supuse uzurii normale. Se recomanda ca suprafetele usi  sa fie verificate periodic. Orice defectiune trebuie remediata imediat, prin interventia unui specialist.


Recomandari pentru a evita defectarea usilor :


Pentru evitarea accidentelor, trebuie sa tineti seama de urmatoarele pericole :

Feronerie Durata de viata a feroneriei si functionarea usoara a acesteia depind in mare masura de modul de intretinere de care beneficiaza. Cel putin o data pe an trebuie efectuate urmatoarele operatii :

Garnituri Trebuie controlate garniturile si tratate cu o solutie de ingrijire. Garniturile deteriorate se inlocuiesc.
Elementele de rama (toc si cercevea) Produsele se vor feri de zgarieturi, lovituri sau stropi de zugraveli, tencuieli si vopsire (nu este necesara si nici recomandata), prin protejare cu folie de nailon si benzi adezive aplicate pe produse in perioada de costructie sau reconditionare, de contactul cu solventii organici (spirt, gaze, acetona) solutii chimice, acide sau abrazive precum si asezarea lor in apropierea surselor de caldura.

Este interzis a se curata cu obiecte ascutite sau dure, materialul lemnos sau sticla.
Grasimea, praful sau alte depuneri se curata prin intermediul unor materiale de curatare (lavete), si numai cu solutii recomandate .Usile de uz extern trebuie lacuite periodic, prin aplicarea unui lac de intretinere.
Etansarea si finisarea rosturilor dintre usi si zid intra in sarcina beneficiarului. Aceste operatiuni se vor realiza in maxim 30 de zile de la montaj, pentru a evita pierderea garantiei. Operatiile de etansare si finisare ale golurilor aparute in urma montajului de usi nu se asigura de catre producatorul sau furnizorul acestora. In vederea efectuarii acestor operatiuni este recomandabil ca beneficiarul sa contracteze o societate specializata.

Caracteristici uşi metalice si de interior                            

  1. Sistem principal de inchidere + Maner cu led incorporat
  2. Sistem de inchidere vertical si orizontal in 4 puncte
  3. Cheder
  4. Balamale
  5. Prindere cu sudura sau conespane
  6. Vizor
  7. Toc si pervaze
  8. Izolatie
  9. Foaie de usa
  10. Sonerie

DEFECTE ADMISIBILE:
Zgarieturi si fisuri fine pe suprafata de  1m la  partea inferioara a usii (1/3). Este permis sa se observe doua marcaje isolate abia vizibile inclusive semen accidentale. Aceste defecte sunt acceptate privind usa cu ochiul liber de la o distanta de 0.5m.


CONDITII PENTRU MONTAJ
In ceea ce priveste montajul usilor se recomanda :