Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66Notice: Undefined index: count in /home/ploiesti/public_html/catalog/controller/module/category.php on line 66 Usi Elegance

Conditii utilizare site

Condiţii de utilizare a site-ului usi-elegance.ro ~ al SC CROBISA COM SRL

 
In continuare sunt prezentate conditiile in care  S.C.  CROBISA COM SRL  permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.USI-ELEGANCE.ro.
 
1. Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
     * Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
     * Serviciu - furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de  S.C. CROBISA COM SRL prin Internet, cu ajutorul acestui site.
 
2. Obligatiile Utilizatorului
2.0 Utilizatorul ia la cunostinta de faptul ca preturile produselor comercializate pe site nu contin si taxele de transport in afara punctelor noastre de lucru si a depozitelor noastre din tara , pretul fiind constant la oricare din ele si clientul putand opta ca marfurile sa ii fie distribuite gratuit la oricare din punctele noastre .  Marfurile pot fi returnate in conformitate cu legislatia romana , in conditiile in care ambalajul nu a fost deteriorat in nici un fel , iar produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate  . Returul marfurilor achizitionate se poate efectua in maxim 30 de zile de la data achizitiei , urmand ca acesta sa primeasca in schimb alte marfuri sau sa i se returneze bani in termen de 30 de zile de la data primirii returului . 
 
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
     a) nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
      b) nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii  S.C. CROBISA COM SRL  pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
     c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.
 
2.2 Utilzatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze  S.C. CROBISA COM SRL  in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a  S.C. CROBISA COM SRL   si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de  S.C. CROBISA COM SRL  ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
 
3. Limitarea raspunderii
     3.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
     I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". S.C. CROBISA COM SRL  nu fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
      II. S.C. CROBISA COM  SRL   nu ofera nici o garantie ca:
           * serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
           * serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
           * orice eroare de program va fi corectata;
           * serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
     III. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre S.C. CROBISA COM  SRL   se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
     IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la S.C. CROBISA COM  SRL prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
 
4. Securitate
     4.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca S.C. CROBISA COM  SRL   nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
     4.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi S.C. CROBISA COM  SRL   va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.
 
5. Conexiunea la alte Retele
5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre S.C. CROBISA COM  SRL  pe WEB, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca  S.C. CROBISA COM  SRL   nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
 
6. Date cu caracter personal
6.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca S.C. CROBISA COM SRL   are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastră, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilzator, in conformitate cu „ Regulile de confidentialitate". „Regulile de confidentialitate" se constituie ca parte integranta a acestor conditii.
 
8. Generalitati
8.1 Modificari ale conditiilor – S.C. CROBISA COM SRL   poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web AL S.C. CROBISA COM SRL   . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
 
8.2 Forta Majora - S.C. CROBISA COM  SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care S.C. CROBISA COM  SRL  nu este responsabila.
 
8.3 Confidentialitate – S.C. CROBISA COM SRL  nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. S.C. CROBISA COM  SRL   nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit  S.C. CROBISA COM  SRL  sa primeasca informatii cu caracter personal.